Cosul De Cumparaturi

Pentru informatii ne poti suna la?

+0771015402

Social

Uleiul de Argan si beneficiile lui pentru par

Uleiul de argan este un tratament cheie in tratamentul parului de secole. Bogat in acizi grasi esentiali, vitamina E si antioxidanti, uleiul de argan este un tratament pentru par cu rezultate dovedite. Produsele care contin ulei de argan, ajuta la obtinerea unui par mai moale si stralucitor.
Uleiul de argan hidrateaza parul. Ofera protectie impotriva factorilor daunatori parului si lasa parul stralucitor. Uleiul de argan este renumit si pentru hidratarea profunda a scalpului. Un atuu important este faptul ca are atat de multe proprietati benefice atat pentru par, cat si pentru scalp, fiind produsul preferat cand vine vorba de ingrijirea parului a multor persoane.
Mult indragit datorita faptului ca hidrateaza si reface varfurile despicate, in timp ce hraneste in profunzime parul deteriorat si previne efectul de frizzy hair.
Aici regasim cateva dintre beneficiile uleiului de argan , pentru fiecare tip de par.
* Este un agent de hidratare important , deoarece:
– hidrateaza interiorul firului de par, cortexul
– netezeste cuticula firului de par
Deoarece este bogat în tocoferoli, altfel cunoscut sub numele de vitamina E, uleiul de argan hidrateaza părul hidratandu-l şi netezind cuticula. În consecință, face părul mai ușor de pieptanat si aranjat și este un balsam eficient fără îndoială.

Protectie de styling
Includeți uleiul de argan în rutina dvs. de coafură, deoarece vă poate proteja împotriva factorilor daunatori, precum caldura in exces aplicata in timpul procesului de coafare. Folosirea in exces a instrumentelor de styling incalzite poate avea efect nociv asupra părului. Pentru a pastra si imbunatati starea parului , uleiul de argan este ingredientul cheie. Hidrateaza parul in profunzime dupa sau inainte de stylizare , cu uleiul de argan de la Kleral .

Uleiul de argan este un protector eficient pentru păr, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fii atent.

Atunci când coafați părul, alegeți întotdeauna o setare mai rece a uscătorului de păr, având grijă să nu uscați prea mult părul.

Descurcă părul
Cu o mulțime de acizi grași, uleiul de argan este eficient pentru descurcarea părului. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți părul gros, aspru sau creț. După spălarea părului cu samponul Huiole d’Argan folosește masca de par Huile d’Argan  , pentru cele mai buna rezultate.

Efect anti-frizz
Părul are un aspecr frizzy când este uscat. Daca parul devine mult mai uscat, greu de aranjat, sensibil, se foloseste pentru hidratare intensa, dupa spalare sau pe parul uscat, inainte sau dupa stilizare, uleiul dr argan  . In mediul umed, parul uscat retine umezeala, amplificand efectul de frizzy hair.

Soluția pentru părul încrețit este prevenirea.

Uleiul de argan este bogat în acizi grași, iar unul dintre acești acizi grași în special (acidul oleic) ajută la reducerea pierderii de apă din păr. Prin reducerea pierderii de apă în părul tău, se previne efectul de frizzy hair.

Hidrateaza scalpul
Unul dintre numeroșii nutrienți din uleiul de argan, un alt acid gras, este acidul linoleic. Acidul linoleic hidratează scalpul și ajută la menținerea sănătății scalpului.

Cand vine vorba de un par hidratat , este necesar sa avem un scalp sanatos .

Uleiul de argan este ingredientul de baza in gama Huile d’Argan.

 

Varfuri despicate
Mulți factori de mediu pot cauza ruperea părului, de la soare și vânt până la coafarea excesivă încălzită sau pur și simplu nefiind suficient de blând cu părul. Varfurile despicate pot fi frustrante, iar singura modalitate de a scăpa de ele definitiv este tunderea acestora.
Taierea regulata a varfurilor de par este o parte esențială a menținerii unui păr sănătos. Cu toate acestea, s-ar putea să descoperi că vârfurile se despart mai mult în sus, până la mijlocul lungimii.

Uleiul de argan este un salvator!

Uleiul de argan nu va repara permanent această daune, dar va hrăni părul. Cu o rutină de tundere a părului și tratamente regulate, puteți ajunge peste vârfurile despicate și puteți obține un finisaj neted și mătăsos atunci când vă coafați părul.
Beneficiile uleiului de argan si a keratinei,precum si a altor uleiuri hidrateaza si netezeste parul, ajutand la menajarea varfurilor despicate.

Întareste părul
Uleiul de argan adaugă umiditate părului și netezește cuticula. Întărește în mod natural părul.

Când părul tău are umiditate, este mai flexibil și mai elastic, făcându-l mai puțin predispus la rupere.

Există câteva semne care arată că părul și-a pierdut puterea. Poate că părul tău se simte greu de coafat. Sau poate, are o textură aspră și și-a pierdut strălucirea.

Tratarea părului cu produse care conțin ulei de argan, precum masca de par Rich Argan& Shea Butter, sau  uleiul pretios Rich Argan & Shea Butter poate ajuta.

Care este cea mai buna metoda de a introduce Uleiul de Argan in rutina de haircare
Așa că acum știi despre beneficiile uleiului de argan, s-ar putea să te întrebi cum să-l aplici pe păr. Supraîncărcarea părului cu orice produse vă poate lăsa părul imbacsit.
Folosirea corespunzatoare a unui produs are ca rezultat un par sanatos, stralucitor si fara reziduuri de produs pe firul de par.

Uleiul de argan în produsele pentru păr
Metoda preferată de aplicare a uleiului de argan este să il includ în produse. De ce? Pentru că acesta este cel mai bun mod de a evita reziduurile.

Fie că se află în șampoane, balsamuri, tratamente sau produse de styling, cred că amestecarea uleiului de argan într-un produs este cea mai bună modalitate de a aplica acest ulei bogat în nutrienți pe păr.

Alegeți un produs, cum ar fi Vopseaua de par cu amoniac MagiColor, pentru a obtine culoarea dorita, iar in timpul prepararii se amesteca cateva picaturi de ulei de argan, pentru a hidrata cuticula firului de par in timpuk procesului de colorare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru cumpărături sigure
Plăți securizate prin BT!

© Ademary 2024 Toate drepturile rezervate.